I believe that with hard work and dedication (奉献) anything can be achieved. In life I had a 1 that taught me this exact belief.
The symbol that 2 me of this hard work and dedication is my Lewandowski jersey (运动衫). This jersey has been an important 3 of my life for a long time. In college, I 4 it on many occasions to play soccer. The day I 5 hard work and dedication could get a person to where he wanted to be, was just the 6 day I received my jersey. My family was on a vacation in Poland. One day, my dad 7 me to my first Polish International Friendly. This was a soccer 8 that was played in Poland against other national teams. The purpose of the game was to work hard to win. My dad 9 me my Lewandowski jersey before we entered the 10 . Lewandowski had been having an amazing season as Poland's 11 goal scoring striker.
The day we went, Poland was playing Germany. Germany was the 12 team in the world, and Poland was about the twentieth. 13 , it was obvious that Germany was going to win easily. However, Lewandowski didn't 14 it that way. He was determined to work hard and score some goals for Poland, and to hopefully win. Lewandowski 15 twice alone and he together with his teammates continued to fight 16 hard. I saw Lewandowski sweating and downright exhausted from the incredible game. 17 the Polish team won.
I saw what hard work looked like. I made up my mind to become the best that I can be. The jersey for me is a(n) 18 of what it takes to become 19 great. It shows me that it takes hard work and determination to 20 the goals that we want to achieve.
1. A. problem B. truth C. teacher D. lesson
2. A. reminds B. informs C. warns D. persuades
3. A. event B. part C. dream D. moment
4. A. liked B. noticed C. wore D. valued
5. A. imagined B. guessed C. doubted D. realized
6. A. previous B. same C. following D. other
7. A. invited B. introduced C. took D. allowed
8. A. game B. team C. ball D. activity
9. A. lent B. found C. gave D. bought
10. A. ground B. theater C. stadium D. hall
11. A. common B. top C. proud D. last
12. A. best B. newest C. busiest D. rapidest
13. A. Then B. Besides C. Instead D. Therefore
14. A. play B. learn C. see D. keep
15. A. competed B. scored C. rested D. appeared
16. A. extremely B. exactly C. simply D. regularly
17. A. In time B. In total C. At once D. At last
18. A. memory B. sign C. effort D. attempt
19. A. anything B. everything C. something D. nothing
20. A. reach B. catch C. build D. decide
For most of us Veterans Day just means a chance to enjoy an extra day off from school or work. However this November 11th, be sure to spend a few minutes on its true purpose, by acknowledging (感谢) the men and women who have served in our
And you don't have to stop at just this one day. Join the over 10,000 youth members of the Young Marines group that honor these brave men and women all year long with special events and completely spoil (宠坏) them for an entire week, from November 4th to 11th, by visiting hospitalized veterans, performing chores (杂务) for disabled veterans and even organizing community-wide social events. The program open to kids ranging from the age of eight all the way to high school, is a great way to not only show your appreciation, but also get a chance to do some fun activities with like-minded kids and make a real difference in a veteran's life.
People often believe that Memorial Day and Veterans Day are celebrated for the same reason. There is however a subtle but important difference between the two. While both honor our military personnel, the former is a day to remember and pay respect to all the men and women that died serving our country in a war, while Veterans Day is to celebrate the soldiers who are still alive and served in the forces at any time, during peace or war.
Though several other countries celebrate this day in honor of their own veterans, the meaning is slightly different for each one. Some like the United Kingdom, celebrate it in honor of all soldiers — living or dead, while others like Canada celebrate it to honor all living veterans. They also call it different names. France and New Zealand still call it Armistice Day. In the United Kingdom, Australia and Canada it is referred to as Remembrance Day, while Malta and South Africa celebrate it as Poppy Day.
No matter what it is called, the reason for observing the day is the same — to show our appreciation to the brave men and women who sacrifice everything to make this world a safer place for the rest of us.
21. What's the prime purpose of Veterans Day?
A. To let people have one more day off.
B. To show respect for soldiers' contributions.
C. To organize fun activities for school children.
D. To celebrate America's success in world wars.
22. What can kids do at the Young Marines group program?
A. Help take care of sick veterans.
B. Organize parties for disabled veterans.
C. Share stories with veterans and other kids.
D. Entertain veterans by singing and dancing.
23. What can we learn about Memorial Day?
A. It is in remembrance of war dead.
B. It is another name for Veterans Day.
C. It is observed on November 11th every year.
D. It honors soldiers who are serving in the military.
24. What is Paragraph 4 mainly about?
A. The origin of Veterans Day.
B. The History of Veterans Day.
C. Veterans Day around the world.
D. The observance of Veterans Day.
Why you should read every day
When was the last time you read a book? Do your daily reading habits center around tweets or Facebook updates (更新)? If you're one of countless people who don't make a habit of reading regularly, you might be missing out. Reading has many benefits, and just a few benefits of reading are listed below.
Mental Stimulation (振奋精神)
Studies have shown that staying mentally stimulated can slow (or possibly even prevent) the progress of Alzheimer's and Dementia. 25 Just like any other muscle in the body, the brain requires exercise to keep it strong and healthy.
Everything you read fills your head with new bits of information, and you never know when it might come in handy. 26
No matter how much stress you have at work, in your personal relationships, or countless other problems, it all just slips away when you lose yourself in a great story. 27 And an interesting article will distract you and keep you in the present moment, allowing you to relax.
When you read a book, all of your attention is focused on the story — the rest of the world just falls away, and you can immerse (沉浸) yourself in every fine detail you're absorbing. Try reading for 15 to 20 minutes before work, and you'll be surprised at how much more focused you are once you get to the office.
29 Reading spiritual texts can lower blood pressure and bring about a sense of calm, while reading self-help books has been shown to help people suffering from certain mood disorders or mental illnesses.
A. Stronger thinking skills
B. Improved focus and concentration
C. A well-written novel can transport you to other worlds.
D. Reading a good book can also bring about great inner peace.
E. That's because keeping your brain active prevents it from losing power.
F. Reading books is also important for learning new languages and cultures.
G. The more knowledge you have, the better-equipped you are to deal with your future challenges.
Martin: Before 1945, hardly anyone outside ofNew
Mexicohad ever heard ofAlamogordo,
30. ________ was a lonely town.
Daisy: What's the place like?
Martin: The land around it was sand-covered desert and 31. ________ (complete) empty. Because the weather was almost always clear and 32. ________ (peace), a spot of desert near Alamogordo 33. ________ (choose) as the test site for the first atomic bomb (原子弹).
Daisy: What I know is 34. ________ on July 16, 1945, the atomic bomb was set off.
Martin: Yes. But for several weeks, the test was kept secret. With an atomic bomb 35. ________ (drop) from an American plane onHiroshima,Japanon August 6, 1945, newspapers and radio stations all overAmericatold of the test of the bomb inNew Mexico. Almost everybody was surprised 36. ________ (learn) where the bomb had been made and tested; the deserts of the Southwest had hidden the secret well.
Daisy: You mean nobody witnessed (目击) the scene when the bomb was tested?
Martin: No. Observers said they saw something 37. ________ (like) anything they had seen before. It was a huge and colorful fireball more brilliant than the sun, 38. ________ (flash) as it rose for miles into the air. No nation in the world had ever possessed such a weapon 39. ________ terrible and destructive as the atomic bomb.
Today Mr. Zhang, our English teacher, told us what to improve our English writing skills. The ability to write in English is becoming increasing important in English communication as well as in examinations. Thus, it is worth focus our attention on.
In order to write a good essay, we should had an excellent command of over 2,000 frequently-used English word. It's necessary and useful for them to read or even recite beautiful English articles. Beside, as the saying goes, that “Practice makes perfect”, so we should take every possible chance to write in English.
According to my personal experience, keep a diary every day is a good means to achieve the aim. I hope Mr. Zhang will suggest in our class.
完型DABCD BCADC BADCB ADBCA
30. which 31. completely 32. peaceful
33. was chosen 34. that 35. dropped
36. to learn 37. unlike 38. flashing
. ... told us what to improve ... what → how
. ... increasing important ... increasing → increasingly
. ... it is worth focus ... focus → focusing
... we should had ... had → have
. ... English word. word → words
. ... useful for them ... them → us
. ...Beside ... Beside → Besides
... that “Practice makes perfect”... 去掉that
... keep a diary ... keep → keeping
. ... suggest in our class. suggest后加it
43. B。由下文中的on many occasions to play soccer可知，这件Lewandowski运动衣是“我”生活中重要的一“部分（part）”。
45. D。46. B。由下文的描述可知，“我”“意识到（realized）”努力和奉献会让一个人成功正是“我”收到那件Lewandowski运动衣的“同一（same）”天。
48. A。由下文中的The purpose of the game was to work hard to win可知，Polish International Friendly是国际水平的足球“比赛（game）”。
49. D。50. C。由上下文的描述可知，父亲在进入“体育场（stadium）”前给“我”“买了（bought）” 一件Lewandowski运动衣。
52. A。由下文中的Poland was about the twentieth和Germany was going to win easily可知，德国队是世界上“最好的（best）”足球队。
54. C。由下文中的He was determined to work hard and score some goals for Poland, and to hopefully win可知，然而，Lewandowski并不这么“看（see）”。
55. B。由下文中的the Polish team won可知，Lewandowski“进球（scored）”两次。
56. A。Lewandowski和其他队友继续“奋战（fight extremely hard）”。
57. D。“最终（At last）”，波兰队获胜。
59. C。由文中的描述可知，此处指如何成为“伟大的人（something great）”。
60. A。由该空后的the goals that we want to achieve可知，要“达到（reach）”目标，需要不懈地努力和付出。
32. B。细节理解题。由第一段中的acknowledging the men and women who have served in our armed forces可知，退伍军人节是为了向退伍军人表示敬意。
33. A。细节理解题。由第二段中的by visiting hospitalized veterans, performing chores for disabled veterans and even organizing community-wide social events可知，参加活动的孩子们可以看望住院的退休老兵，帮残疾的退休老兵做杂务，还可以组织社区范围内的社交活动。
34. A。细节理解题。由第三段中的the former is a day to remember and pay respect to all the men and women that died serving our country in a war可知，美国的阵亡将士纪念日是为了悼念在各战争中阵亡的美军官兵。
36. E。由该空前的Studies have shown that staying mentally stimulated can slow (or possibly even prevent) the progress of Alzheimer's and Dementia可知，E项内容“那是因为保持大脑活跃可以防止它失去能量”符合此处语境。
37. G。由该段的标题Wider Knowledge以及该空前的描述可知，你掌握的知识越多，应对未来的挑战时你的准备就越充分。
38. C。由该空后的And an interesting article will distract you and keep you in the present moment可知，C项内容“一本写得很好的小说可以带你进入另一个世界”符合此处语境。
39. B。由该段中的your attention is focused和how much more focused you are可知，本段主要说明阅读能够提高集中力和专注力。